Call for a Free Consultation: (323) 654-7500

N. Compass Project Notes


Our client is a global marketing and brand activation firm. They wanted the space to not only stimulate their clients, but inspire their employees as well. The 4,000-square-foot offices were to occupy the ground floor of a historic mid-century building. Forms and shapes interplay in solid, transparent and translucent forms with the buildings loft-like interiors. A bold color scheme further energizes the structural components and emphasizes the strong architectural features. Visitors are greeted by a copper and glass waterfall that “flows” in the floor pattern, past the translucent conference room to the elevated think-tank area dubbed “the park”. The focal point of the conference room is a conference table created from the remains of a 1,600-year-old sequoia tree.


N. Compass